Camping Sysmä

Majoitus & Camping

Tervetuloa Camping Sysmään, missä tarjoamme monipuolisia majoituspalveluita upean luonnon ympäröimänä. Olitpa sitten mökkilomalle kaipaava tai seikkailuhenkinen telttailija, meillä on sopiva vaihtoehto tarpeisiisi. Olipa valintasi mökkimajoitus tai camping, Camping Sysmässä odottaa unohtumaton loma luonnon rauhassa. Tule ja koe ainutlaatuinen yhdistelmä luonnonkauneutta ja viihtyisyyttä.

Majoitusvaihtoehdot

Mökkimajoitus

Nauti kodikkaasta mökkimajoituksesta, joka tarjoaa mukavuutta ja rauhaa luonnon helmassa. Mökkimme sijaitsevat kauniilla alueella Päijänteen rannassa ja tarjoavat täydellisen tukikohdan rentoutumiseen. Oli mielessäsi romanttinen viikonloppuloma tai perheloma, mökkimajoitus Camping Sysmässä luo viihtyisän ympäristön, jossa voit nauttia loman tunnelmasta.

Perinteisten leirimökkien lisäksi meille on rakentunut viime vuosien aikana monenlaisia pieniä lomamökkejä, joissa kaikissa on mm. ilmalämpöpumppu sekä osassa sauna.

Sesonkiaikaan leirintämökkien hinnat alk 58€/vrk, lomamökkien hinnat alk. 118€/ vrk.

Camping

Alueemme sijaitsee aivan Päijänteen rannalla, miltei keskellä Sysmän kaunista kirkonkylää. Meillä voi itse valita karavaanipaikan hyvin hoidetulilta nurmialueilta.  Kesäksi 2022 laajensimme aluetta vanhan osuusmeijerin alueelle ja kesäksi 2024 valmistuu uudet saniteetti- ja keittiötilat karavaanareiden käyttöön Meijerin Maitobaarin rakennukseen.  Karavaanipaikat on varustettu uusilla sähköpistokkeilla (3 päiset pistokkeet). 

Alueella on myös ajokaivo harmaille vesille.

 Meiltä löytyy kivoja paikkoja myös telttailijoille. Sesonkiaikaan rannan sähköpaikat on varattu autoille/ vaunuille, mutta alueella on paljon puustoa ym ja telttapaikankin voi valita itse.

Meillä voi nauttia luonnonläheisestä tunnelmasta ja herätä upean järvimaiseman keskellä. Camping Sysmässä pääset nauttimaan ulkoilusta, retkeilystä ja yhteisöllisyydestä samalla, kun tarjoamme monipuolisia palveluita ja mukavuuksia.

Karavaanihintamme:

Perusmaksu 18€/vrk (caravankortilla -2€)

Sähkö 7€/ vrk

Henkilömaksu aikuiset 4€/ vrk, lapset alle 15v 1€/ vrk

Telttamaksumme:

Perusmaksu 15€/vrk 

Sähkö 7€/ vrk

Henkilömaksu aikuiset 4€/ vrk, lapset alle 15v